c o m m u n i c a t i e

 

Alles wat jij te bieden hebt kunnen je afnemers ook ergens anders krijgen. Hard maar waar. Anderzijds zijn er zoveel potentiële afnemers dat jij ze onmogelijk allemaal tegelijk kunt bedienen. Dit biedt mooie kansen om op basis van je ideale klantprofiel je communicatie in te richten. Door te appeleren aan datgeen waar ze gevoelig voor zijn en hun perceptie centraal te stellen. Zo bereik je sneller je doel en zet je eenvoudig de deur naar de toekomst open. 

communiceren is een continu proces

Drie keer is het minimum aan confrontaties dat nodig is om er voor zorgen dat een boodschap ook daadwerkelijk blijft hangen. De media die je daarvoor gebruikt zijn in eerste instantie minder belangrijk. Het aantrekkelijk formuleren en vormgeven van de aanbieding des te meer. En de zorg voor continuïteit in het helder claimen van je meerwaarde. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden.

als het niet gebracht wordt moet je het halen

Havenfamkes ondersteunt bij het inrichten van communicatie- en salestrajecten en geeft creatief vorm aan willekeurig welke boodschap. Is een sparringspartner met vijfendertig jaar ervaring en een handige maker van media-uitingen. Inzetbaar per project of op detacheringsbasis. Maak daarom snel een afspraak. 06 30 37 14 81. Want dat succes zomaar aan komt waaien is een illusie, je zult het zelf moeten halen.

havenfamkes creatie & communicatie
minne velstra

willem lodewijkstraat 101
8933 bk leeuwarden

m 06 30 37 14 81

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van Havenfamkes nieuws.