c r e a t i e

 

Wat doe je om er uit te springen in de massa. Hoe laat je aan de buitenkant zien dat ze jouw binnenkant moeten kiezen. Waar laat je iets weg en wanneer voeg je iets toe. Schoonheid is daarbij niet zaligmakend. Charme en elegantie kunnen net zo goed de doorslag geven. Door de boodschap die je over wilt brengen goed vorm te geven en te plaatsen in de juiste context, wordt je steeds vaker en gemakkelijker herkend.

doe het met vlag en wimpel, maar houdt het simpel

Grootse symfoniën zijn vaak gebasseerd op de eenvoudigste thema’s. Bij vormgeving is dat niet anders. Kleur gebruik je niet omdat het kan, maar omdat het emotie toevoegt aan een beeld. Vormen zijn allemaal terug te brengen tot rond of hoekig met bijhorend karakter. Toch valt er oneindig mee te variëren. De variatie die uiteindelijk het beste werkt is in logisch balans en herkenbaar eenvoudig.

we zijn er niet om mooi te zijn, maar om mooi te maken

Havenfamkes geeft vorm aan bijna alles wat vorm nodig heeft. Met een potloodje of een computer, maar vooral met het hoofd. Door te inventariseren en te assocciëren en grenzen even te vergeten. Zo verandert een blanco begin gaandeweg in een tastbaar resultaat dat op het lijf geschreven is. Aantrekkelijk, specifiek en enkelvoudig. Meemaken? 06 30 37 14 81.

 

havenfamkes creatie & communicatie
minne velstra

willem lodewijkstraat 101
8933 bk leeuwarden

m 06 30 37 14 81

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van Havenfamkes nieuws.